2 mars 2013
14:00

Horndals IF

Referat: Krylbo IF - Horndals IF

Förlust i årets första match. Krylbo var det bättre laget i första halvlek och ledde i halvtid med 2-0. Ett av målen i klar misstänkt offside medans det andra målet var en bjudning från vår sida. Andra halvlek var från vår sida mkt bättre. Vi började vinna bollar och spelade riktigt bra stundtals. Faktum är att vi var det bättre laget i den andra halvleken men målen uteblev. Istället gjorde Krylbo ytterligare tre mål, då vi inte varit riktigt på tårna vid dessa tillfällen. Extra beröm till Kyaram som kämpade på riktigt bra! Vi tar med oss det positiva från andra halvlek samt försöker vara mera fokuserade vid snabba omställningar. Hur som helst, Krylbo vann rättvist men med med ngt mål för mkt.